Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 14/09/2017 Οι εκδόσεις ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ προσφερουν ενα αντίτυπο του βιβλίου "AΡΩΜΑ ΡΕΖΕΝΤΑΣ" της ΡΟΥΛΑ ΣΑΜΑΪΛΙΔΟΥ.


 ΚΛΗΡΩΣΗ 14/09/2017
σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
προσφερουν ενα αντίτυπο του βιβλίου 
"AΡΩΜΑ ΡΕΖΕΝΤΑΣ"
της ΡΟΥΛΑ ΣΑΜΑΪΛΙΔΟΥ.
Βασικός κανόνας: Ο τυχερός να παραλάβει το βιβλίο απο το περίπτερο του εκδοτικού οίκου ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ στο 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ στο ΖΑΠΠΕΙΟ.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε όλα τα βήμματα:
1. LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
2. Αναφέρετε κάποια βιβλία απο τις εκδόσεις ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ που γνωρίζεται!
 Η συγγραφέας θα βρίσκεται το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 να μιλήσει για το βιβλίο και για υπογραφές στο περιπτερο 121 των εκδόσεων ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ!
Στο ίδο περίπτερο μαζι της, οι αγαπημένες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΟΣΧΟΥ και ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ (19:00-21:00) και ΠΩΛΙΝΑ ΓΚΙΩΝΑΚΗ (20:00-21:00).


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ


Ζωές γεμάτες ανατροπές μέσα στη δίνη σημαντικών ιστορικών γεγονότων.
Τρεις γενιές γυναικών που θα παραδοθούν στον έρωτα ή θα μάθουν να αγαπούν.
Η Άννα από τη φτωχική ζωή στις καλύβες των ξυλοκόπων θα βρεθεί στα σαλόνια του Γιαν φον Ντούσεκ, συμβούλου του Αυτοκράτορα της Αυστρίας Φραγκίσκου Ιωσήφ.
Η Γκιζέλα θα περιπλανηθεί στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου, της Κατοχής και του Εμφυλίου δίπλα στον άντρα της, τον Χρήστο, γιο φουστανελά από τη Λακωνία, σπουδαγμένο στο Παρίσι, με μόνη φιλοδοξία να είναι ένας γιατρός που θα προσφέρει στον άνθρωπο έστω και χωρίς αμοιβή.
Η Βαλεντίνη, διψασμένη για ζωή, θα βιώσει τον πρώτο έρωτα, τον συμβιβασμό του γάμου και τον πειρασμό του απαγορευμένου γιατί η μοίρα την έχει διαλέξει να είναι ο κρίκος για να δέσει το κενό που άφησαν οι στάχτες του πολέμου.
Ένα τανγκό με άρωμα ρεζεντάς θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα;
Ένα γοητευτικό μυθιστόρημα που ζωντανεύει τις στιγμές και τα γεγονότα που καθόρισαν τις ζωές των ανθρώπων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη του 20ού αιώνα.

2 σχόλια: