Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 10/09/2017 Οι Εκδόσεις Πνοή σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ προσφερουν ενα αντίτυπο του βιβλίου "ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ" της ΕΛΕΝΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑ.

 ΚΛΗΡΩΣΗ 10/09/2017
σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
προσφερουν ενα αντίτυπο του βιβλίου 
"ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ"
της ΕΛΕΝΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑ.
Βασικός κανόνας: Ο τυχερός να παραλάβειο το βιβλίο απο το περίπτερο του εκδοτικού οίκου ΠΝΟΗ στο 46ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ στο ΖΑΠΠΕΙΟ.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε όλα τα βήμματα:
1. LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
2. Αναφέρετε κάποια βιβλία του εκδοτικού οίκου ΠΝΟΗ που γνωρίζεται!
 Η συγγραφέας θα βρίσκεται την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 Σεπτεμβρίου στις 18:30 να μιλήσει για το βιβλίο και για υπογραφές στο περιπτερο 82 του εκδοτικού οίκου ΠΝΟΗ!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η Χριστιάνα είναι μια νέα και φιλόδοξη φωτογράφος. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει τον Σταύρο και τον Ηλία, οι οποίοι είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια. Εκείνοι γοητεύονται αμέσως από την αυθεντικότητά της. Ο Ηλίας καταφέρνει να την κερδίσει, ενώ ο Σταύρος πνίγει τα συναισθήματά του βρίσκαντας παρηγοριά στη Δάφνη. Μια σειρά από απροσδόκητα γεγονότα κλονίζει τις ισορροπίες στις ζωές των ηρώων και όσα θεωρούν δεδομένα. Έχουν όλοι οι άνθρωποι δικαίωμα ν' αλλάξουν ζωή; Μπορούν τα συναισθήματα να θυσιαστούν στον βωμό της ηθικής και του καθωσπρεπισμού; Μια ιστορία γεμάτη διλήμματα για τον έρωτα, τη φιλία, τη διαφορετικότητα, τη θέληση για ζωή. Οι ήρωες αποζητούν τη λύτρωση πέρα από τη γέφυρα. Μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον. 

4 σχόλια: