Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΈΛΛΗ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ" της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΔΙΑΛΟΥ, απο τις εκδόσεις ΠΝΟΗ με την ματιά της Piskitzis Michael Anastasia


 ΈΛΛΗ
Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΔΙΑΛΟΥ
 Ένα ταξίδι στ΄απόκρυφα μονοπάτια του έρωτα, μας υπόσχεται η συγγραφέας Αλεξάνδρα Κουρκούδιαλου, που έρχεται να γοητεύσει με την πνοή και τον αγέρα, που σκορπά η ηρωίδα της, η Έλλη! Μία ερωτική ιστορία δύναμης, αλήθειας και πάθους!
Μία καθημερινη κοπέλα είναι η Έλλη, ζυμώνεται και δυναμώνει με τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής, ερωτεύεται, νιώθει την θλίψη, βιώνει τον πόνο της απώλειας χωρίς όμως να κάμπεται το ηθικό της. Συναισθήματα έντονα θα σημαδέψουν ψυχή και μυαλό! Τρεις άνδρες θα την οδηγήσουν στα μυστηριώδη μονοπάτια του έρωτα. Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τα πραγματικά της “θέλω”, γνωρίζει τον αληθινό της εαυτό! Ανακαλυπτει κρυμμένα όνειρα, τα οποία κατα την διάρκεια της ζωής της, αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά! Κόντρα σε κώδικες και κανόνες, ακόμα και των αγαπημένων της γονιών, πλησιάζει ανεκπλήρωτους μέχρι τότε στόχους, αγγίζει τ΄όνειρο και γεύεται την μαγεία που εκπέμπει!
Ταξιδεύουμε με την Έλλη λοιπόν, σαν μια άλλη εγγονή του Αιόλου, σε μια ζωή που βρίθει από δοκιμασίες, προκλήσεις, με άλματα ουσιαστικά για την πραγματοποίηση του ονείρου και την ψυχική ανάταση, αποκτάμε εμπειρίες, γνώσεις, αλήθειες, ζούμε τον έρωτα! Η ιστορία της ζωής της ξεδιπλώνεται, με την όμορφη γραφή της συγγραφέας, γρήγορα, συναρπαστικά, με ανατροπές που επιδρούν στην ψυχοσύνθεσή της, μέσα από ένα καταιγισμό συναισθημάτων!
Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο με απλή, προσιτή γραφή, γοητεύει τον αναγνώστη με την πλοκή και τις ανατροπές του! Αντικρουόμενα συναισθήματα, περιγραφικές εικόνες συνοδεύουν την γραφή της, σ΄αυτό το αδιάλειπτο ταξίδι, ψυχικής αγαλλίασης και λύτρωσης!
Εύχομαι στο βιβλίο να πάρει την θέση που του αξίζει! Στην συγγραφέα να είναι πάντα δημιουργική για να προσφέρει στους αναγνώστες της πολλά, παρόμοια ταξίδια!
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου