Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

"Να είσαι ή να μην είσαι ευγενικός;" Απο τον Konstantinos Loverpua

Να είσαι ή να μην είσαι ευγενικός;
 Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα για κάποιους μπορεί να είναι προφανής.
Ναι εννοείται ότι πρέπει να είσαι ευγενικός.
Αν είσαι κάποιος από αυτούς που το πιστεύουν αυτό μπράβο σου..
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που νομίζουν ότι το να είναι κάποιος ευγενικός, με αυτό τον τρόπο χάνει από την αρρενωπότητά του. Νομίζουν ότι το να είσαι απότομος, βαρύς κι ασήκωτος είναι δείγμα ότι είσαι άντρας.
Συνήθως αυτά είναι άτομα που είναι για κάποιο καιρό μέσα στο παιχνίδι, έχουν κερδίσει κάποια επιτυχία και έχουν αποκτήσει ύφος βαρύ. Είναι οι τύποι με τα μεγάλα μούσια, με το ανέκφραστο βλέμμα, με την πέτρινη έκφραση, με το δήθεν σοβαρό ύφος.
Πολλές φορές μάλιστα ξεπερνάνε τα όρια, μιλάνε άσχημα, ρεύονται, φτύνουν και διάφορα άλλα αηδιαστικά.
Είναι οι τύποι που το παίζουν άνετοι, θέλουν να καταλαμβάνουν πολύ χώρο, εκφράζουν τη σεξουαλικότητά τους μέσα από το φαγητό και τα ανοιχτά t-shirts.
Δεν έχω τίποτα ούτε με τα μούσια ούτε με τις ανοιχτές μπλούζες. Αυτό που θέλω να πω με αυτό το άρθρο είναι ότι αυτό το στυλ, το βαρύ, το καθόλου εκφραστικό, το λιγομίλητο έχει περάσει. Είναι πασέ, out of date, είναι 2010-12 το πολύ.
Δε λέω είναι ωραίο και ακόμα έχει πέρασει και σε πολλές γυναίκες αρέσει.
Αισθάνονται με αυτό τον τρόπο την πολικότητα και αυτό από μόνο του είναι ελλκυστικό.
Και για να είμαι ξεκάθαρος, δεν έχω κάτι προσωπικό με όσους από εσάς έχετε αυτό το στυλ. Κι γω το είχα..και το υποστήριζα σθεναρά!
Απλά μιλάω για αυτούς που θέλουν να εξελίσσονται και να προοδεύουν σε ό,τι αφορά το παιχνίδι.
Γι'αυτούς λοιπόν θα πω ότι το εκλεπτυσμένο στυλ είναι το μέλλον. Μπορεί να μην έχει καθιερωθεί ακόκα. Και επίσης μπορεί κάποιος να μη θέλει να υιοθετήσει κάτι που είναι πολύ καινοτόμο και πρωτοπόρο.
Παρόλαυτά οφείλω να πω ότι ο μοντέρνος άντρας είναι εκλεπτυσμένος. Έχει τρόπους, είναι ομιλητικός και εκφραστικός, μιλάει για τα συναισθήματά του, μοιράζεται.
Και όλα αυτά χωρίς απαραίτητα να χάνει την αρρωνοπότητά του. Είναι δυναμικός, παίρνει πρωτοβουλίες και αναλαμβάνει την ευθύνη σε κάθε κοινωνική περίσταση.
Προχωράει την αλληλεπίδραση μπροστά, χωρίς να είναι βαρύς. Είναι γρήγορος και ταυτόχρονα πατάει γερά στα πόδια του.
Η ευγένεια είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει. Και το κάνει αυτό χωρίς να χάνει τη δύναμή του και χωρίς να γίνεται μαλθακός.
Και αν θες μπορείς να ρωτήσεις τις ίδιες τις γυναίκες. Ρώτησε μερικές, αν τους αρέσει ο άντρας να είναι ευγενικός, φιλικός και με τρόπους ή βαρύς και απρόσιτος;
''Δε κοστίζει τίποτα να είσαι ευγενικός'' Ουίνστον Τσόρτσιλ
Καλό παιχνίδι!
  
Konstantinos Loverpua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου