Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΤΟ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ" της ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΟΥ με την ματιά της Χριστινα-Γιαννης Τζανετος



Γνωρίζοντας την συγγραφέα ένα ευχάριστο και ανοιχτό άνθρωπο λέω θα διαβάσω ένα βιβλίο της τύπου < Αρλεκιν> μετά τα Ιστορικά και τρόμου που διαβάζω!!! Δεν θα το έλεγα όμως τελικά < Αρλεκιν>. Πιο πολύ μου έκανε για ψυχογράφημα. Καθαρή απλή έξυπνη γραφή χωρίς μελό και παραμύθια. Ακολούθησα την Εβίτα στην προσπάθεια της να ξεφύγει από το ψυχοφθόρο παρελθόν της και την πληγωμένη της ψυχή. Την ακολούθησα στο ταξίδι της και με παρέσυρε!!! Στην αρχή μου φάνηκε παράξενη ολη αυτή η επιμονή της στον εφηβικό έρωτα! !! Μετά έζησα και κατάλαβα αυτόν τον έρωτα. Το τέλος.. .........
Ευχαριστώ Μαρία Χανιωτου για το ταξίδι!!!!
   
Χριστινα-Γιαννης Τζανετος


 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
 
«Όλα ξεπερνιούνται», «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός». Έτσι της έλεγαν όλοι, αλλά εκείνη ήξερε πως δεν ήταν αλήθεια στη δική της περίπτωση... Ο χρόνος που πέρασε λειτούργησε απλώς σαν αναλγητικό και όχι σαν φάρμακο που έφερε τη λήθη.
Η Εβίτα, έχοντας αλλάξει τα πάντα στη ζωή της, ακόμη και το όνομά της, θα ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από μια αγάπη που της έκοψε τα φτερά και τη χάραξε για μια ζωή. Θα ξεκινήσει ένα ταξίδι με ανοιχτά πανιά αναζητώντας μια καινούργια ζωή, χωρίς πόνο και θλίψη.
Σε αντίθεση με τη στασιμότητα της ψυχής της, θα περιπλανηθεί έως την άκρη της Ελλάδας, θα συνδεθεί με ανθρώπους και θα κοινωνήσει στις ομορφιές της Πλάσης για να καταλάβει πως η αληθινή αγάπη θα βρει τον τρόπο να ανθίσει ακόμη και μετά από δεκαεννέα στείρα χρόνια αναμονής.
 
 ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
 
 Χανιώτου Μαρία
H Μαρία Χανιώτου κατάγεται από την Πάρο. Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα με την οικογένεια της. Σπούδασε θέατρο, χορό, αισθητική και ασχολήθηκε επαγγελματικά με όλους τους κύκλους των σπουδών της. Εργάστηκε στην σκηνή του παιδικού θεάτρου Παιδική Θεατρική Πρωτοπορία, επί πολλά έτη και συμμετείχε επιλεκτικά σε ταινίες. Εργάστηκε επίσης και ως χορεύτρια λαϊκών χορών. Παράλληλα συγγράφει και γράφει διηγήματα για το Magic Radio Live.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου