Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ - Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ έρχεται απο τον εκδοτικό οίκο ΜΥSTIS και το βιβλίο "Δημιουργώντας Θεϊκό Εαυτό" της Μαρίνα Γιαμαλίδη

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ έρχεται απο τον εκδοτικό οίκο ΜΥSTIS και το βιβλίο "Δημιουργώντας Θεϊκό Εαυτό" της
Μαρίνα Γιαμαλίδη


Ετούτη την εποχή ολόκληρη η ανθρωπότητα διανύει ένα μεταβατικό στάδιο, το οποίο θα μας οδηγήσει προς μία νέα κατάσταση υψηλότερης συνειδητότητας.
Η Γη αυξάνει τη δόνησή της και μεταβαίνει σε ανώτερη διάσταση καθώς και τα όντα που κατοικούν σε αυτήν.
Οδεύουμε προς την ολοκλήρωση της φύσης και της προσωπικότητάς μας μέσω της πνευματικής αφύπνισης και της ψυχικής επαφής.
Κατά συνέπεια, κάθε τι επίπλαστο καταρρέει. Την ίδια στιγμή ξεκλειδώνονται νέες ικανότητες στους ανθρώπους τόσο σε πνευματικό όσο και σε φυσικό επίπεδο.
Διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα και το πραγματικό από το εικονικό. Ο άνθρωπος καθίσταται ανεξάρτητος και απαλλάσσεται από τα δεσμά του κατώτερου εαυτού.
Δονείται σε συχνότητες αγάπης και ισορροπίας και μετέχει στο θεϊκό σχέδιο συν-δημιουργώντας. Όλα τούτα υλοποιούνται αναπόφευκτα. Είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου και συμβαίνουν.
Το παρόν βιβλίο συνοδεύει τον αναγνώστη, τόσο τον πνευματικά αρχάριο όσο και τον εξελιγμένο, σταδιακά και μέσα από 48 προτάσεις, από τη λήψη της απόφασης να μεταβεί προς μία κατάσταση υψηλότερης συνειδητότητας έως και την επίτευξη του σκοπού.
Πηγή / Source: http://www.mystis.gr/…/books/view/dhmiourgwntas-theiko-eauto



Το "Δημιουργώντας" είναι θεραπευτήριο γεμάτο Φως & πολλή Αγάπη. Βελτιώνουμε Ψυχή & Σώμα με:
- Ψυχοθεραπεία
- Αγωγή Κοσμικής Ενέργειας (ψυχοσωματικές παθήσεις)
- Συμβουλευτική Πνευματικής Εξέλιξης
- Θεραπευτική Ύπνωση
- Κρυσταλλοθεραπεία
- Δημιουργία Φωτεινού Ενεργειακού Σώματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου