Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΑΠΟΨΗ βιβλίου για "ΤΟ ΜΙΣΟΣ" του Βαγγέλη Γιαννίση απο τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ

 “Ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης αισθάνθηκε την κούραση να επιστρέφει ξανά και να καταβάλλει το σώμα του. Ξάπλωσε στο πάτωμα και έκλεισε τα μάτια του. Τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν από έναν άγνωστο, μια σκιά. Ένας μαθητής δολοφονήθηκε από τον Γιόχαν Λινέ, ενώ ο μόνος ζωντανός μάρτυρας που μπορεί να τον καταδικάσει φοβάται να καταθέσει. Ένας μεθυσμένος καρφώνει ένα σπασμένο μπουκάλι στην καρωτίδα μιας γυναίκας για μερικές κορόνες και στη συνέχεια κόβει το μισό αυτί ενός ανθρώπου που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Ένας αστυνομικός εξαφανίζεται από προσώπου γης χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Τι σκατά συμβαίνει στον κόσμο;”

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ:
 
«ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» του Βαγγέλη Γιαννίση 
 Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό μυθιστόρημα που μας μεταφέρει στη χιονισμένη Σουηδία. Η ιστορία του διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν αστυνομική και μυστηριώδη, καθώς προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα περίπλοκο αιματηρό έγκλημα. Ένας οπλισμένος άντρας εισβάλλει ένα πρωινό στο πολυκατάστημα της περιοχής Μαριεμπέρι, σκοτώνοντας όποιον είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά του, και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Ένα τυχαίο γεγονός η μια καλοστημένη πλεκτάνη?? Ο επιθεωρητής Άντερς είναι ο μόνος που πιστεύει ότι το καθεαυτό γεγονός δεν είναι απλώς αυτό που φαίνεται. Και ενώ η έρευνα του εγκλήματος συνεχίζεται, πρόσωπα και καταστάσεις έρχονται να βάλουν τον επιθεωρητή Άντερς σε ένα καινούριο δίλλημα : είναι όλοι στο πλευρό του??Υπάρχει κάποια σκοτεινή δύναμη η οποία έχει τις άκρες της στο τμήμα του? Ποιον μπορεί να εμπιστευτεί?? 
Ο Βαγγέλης Γιαννίσης μας παραδίδει ένα ακόμη αστυνομικό μυθιστόρημα άξιο συνεχιστή του ‹‹Μίσους››. Αγωνιώδες, ατμοσφαιρικό με συνεχείς ανατροπές και ένα ανατρεπτικό τέλος. Με εναλλαγές συναισθημάτων και προσώπων …ποιοι είναι αθώοι??ποιοι οι ένοχοι?? 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ????
 
ΕΥΑ ΝΑΤΣΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου