Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ για "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ η πτωση του αορατου πεπλου" του ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ



ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ η πτωση του αορατου πεπλου
Ενα πολυ ωραιο βιβλιο, καταλληλο για εφηβους, για γονεις, για οςους νιωθουν νεοι, σε οσους αρεσει η Ελληνικη μυθολογια και η περιπετεια, για ρομαντικους, με λιγα λογια ενα βιβλιο που κατι εχει να προσφερει σε ολους τους αναγνωστες!!!
Ηρωας του βιβλιου ο Νικος, ενας 15χρονος εφηβος εξαρτημενος απο τους ηλεκτρονικους υπολογιστες. Οι γονεις του ειναι διαζευγμενοι και υποχρεωνεται να περασει τις καλοκαιρινες διακοπες του με τον Ιαπωνα πατερα του που μενει σε μια ομορφη περιοχη της Πελλοπονησου. Εκει ανακαλυπτει τις ομορφιες της Ελληνικης φυσης, γνωριζει πολλους νεους φιλους, περνα ατελειωτες ωρες στη θαλασσα αλλα γνωριζει και για πρωτη φορα τον ερωτα στο προσωπο της Μελιαδας, ενα πλασμα μυθικο και πανεμορφο!!!
Στην πορεια μπλεκονται στην ιστορια μας μυθικα πλασματα, νυμφες, μαιναδες, ο Πηγασος, ο τραγοποδαρος Πανας, νεραιδες και πολλα αλλα παραξενα πλασματα! Εχουμε επισης ενα μοναδικο και ενδιαφερον παντρεμα Ελληνικης και Ιαπωνικης κουλτουρας!
Απλη, στρωτη γραφη, οπου φαινεται ξεκαθαρα η αγαπη του συγγραφεα για την πανεμορφη Ελληνικη φυση, για την οικογενεια, τη φιλια. Δινει μεγαλη σημασια στη μητερα φυση αλλα και στην εστια που αποτελει το καταφυγιο του καθε ανθρωπου. Περασα πολυ ομορφα διαβαζοντας αυτο το ξεχωριστο βιβλιο, εζησα ενα παραμυθι σε κοσμους μαγικους οπου κυριαρχει η ομορφια και η αγαπη και περιμενω τη συνεχεια που θα εχει τιτλο Φθονοπωρο, για να ζησω μαζι με τον Νικο και τους φιλους του νεες περιπετειες!!!!


Popi Mathaiopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου